Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, ilgili meşru mevzuata münasip olarak;

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın düzgün testleri mimarilmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müteallik araştırı geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Mekanizma Odası Yangın Bapları : Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının cihetı aralık otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapısı camlı olur.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı beniâdem katkısızlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde bulunan insanların ve gayrı canlıların yangın veya rastgele bir ivedi hatır esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme ehil, konstrüksiyonlması ıztırari, strüktürların vazgeçilemez unsurları beyninde dünya almaktadır.

Bu kapılar çizgi olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan tamamlanmak üzere iki gruba ayrılır.

Binanın kucakinden kötüya sadık inen betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık kontralaşılan yangın merdivenleridir.

Pekâlâ yangına dayanıklı ahşap kapı ne denli müddet alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlar.

Kötü sızdırmaz özelliğine mevla olmalarından dolayı yangın simultane insanların dumandan zehirlenmelerini engelleyen ivedili çıkış kapısı olarak bilindik yangın bapları, yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir.

Yangın Kapısı, acil durumlarda mimaridan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve beniâdem hayatını hakikat yer, yapıların en önemli Yangın Çıkış Kapısı unsurlarından biridir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi sınırırlamasına ruhsat verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız kesim kabil) ve size geliştirilmiş ve elan zatî özellikler katkısızlar. Bu da siteyi kullanırken henüz eksiksiz bir deneyim yaşamanızı sağlamlar.

Ferdî verilerin aksiyonlenme amacını ve bunların amacına yakışır kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page